De Keus van Rob Geus

‘De Keus van Rob Geus’ is een kwaliteitskeurmerk, speciaal voor bedrijven en instellingen die hygiëne hoog in het vaandel hebben staan.

EXCLUSIEVE SAMENWERKING
Bedrijven kunnen een exclusieve samenwerking aangaan met Rob Geus; het bedrijf wordt door Rob naar een hoger niveau gebracht op het gebied van hygiëne. Rob gaat diverse keren langs, rapporteert en maakt een dossier aan van het bedrijf. Als het bedrijf goed wordt bevonden wordt het bedrijf gecertificeerd en wordt dit zichtbaar op de website en facebook en mag het bedrijf naar buiten treden met het keurmerk.

Na certificering kan het bedrijf ook nog onverwachte bezoekjes krijgen om te kijken of het hoge niveau nog steeds wordt vastgehouden. Dit geeft de ondernemer rust; met de hygiëne zit het goed. De samenwerking gaat verder dan alleen de controles. Rob kijkt ook of een ondernemer niet te veel kosten maakt in de keuken. Ziet hij iets waarop het bedrijf kan bezuinigen dan zal hij dit zeker melden.

 

KWALITEITSKEURMERK
Het keurmerk is in het leven geroepen door hygiëne-specialist Rob Geus en is bedoeld om de consument inzicht te geven waar er schoon én hygiënisch gewerkt wordt! De samenwerking is altijd voor 2 jaar. Het keurmerk is geldig voor één jaar en daarna vindt een herkeuring plaats voor nog eens een jaar.

Vele bedrijven hebben zich inmiddels aangesloten en elke week komen er bedrijven bij.
Kijk op De Keus van Rob Geus voor alle locaties bij u in de buurt!