Rob Geus lanceert XG2

Rob Geus lanceert schoonmaaklijn XG2

Eindelijk is er kwaliteit voor een betaalbare prijs

Voor de ontwikkeling van de XG2-schoonmaakproducten is XG2 samen met hygiëne-expert Rob Geus op zoek gegaan naar veelvoorkomende schoonmaakproblemen. Door deze problemen in kaart te brengen en door een combinatie van de expertise van XG2 in schoonmaakproducten, de ervaringen en kennis van Rob Geus, en het luisteren naar de eindgebruiker is de XG2-lijn tot stand gekomen.

Bij XG2 begrijpen we niet waarom de beste schoonmaakproducten alleen beschikbaar zijn voor de professionele markt. Wij missen in de supermarkt echt goedwerkende schoonmaakmiddelen tegen een betaalbare prijs. Daarom zijn we zelf aan de slag gegaan. Met de laatste innovatieve ontwikkelingen uit de professionele markt en onze kennis van hoogwaardige ingrediënten heeft dit geleid tot nieuwe, kwalitatieve producten voor de consument. Eindelijk is er kwaliteit voor een betaalbare prijs.

“Gebruik de producten van XG2 en merk het verschil”

Iedereen kan nu kennismaken met de voordelige en professionele schoonmaakproducten van XG2. En daar is Rob Geus erg blij mee: “De huidige schoonmaakmiddelen die in de winkel te koop zijn, zijn voor veel mensen te duur. Een goede hygiëne is niet alleen van groot belang bij horeca, ziekenhuizen en scholen, maar ook bij u thuis. De producten van XG2 werken optimaal, besparen tijd en leveren het beste resultaat. Iedereen krijgt nu de kans om met goede schoonmaakmiddelen te werken en daar wordt iedereen vrolijk van. Gebruik ook XG2 en merk het verschil.”

XG2_logo

Lees meer op www.XG2.nl

Geplaatst in Nieuws, XG2 schoonmaaklijn en getagd met , .