Rob zet zich graag in voor goede doelen

Rob Geus is niet alleen maar te zien op televisie. Hij zet zijn bekendheid ook regelmatig in voor goede doelen, vooral als het er om gaat kinderen een beter leven te geven. 

 

Make-A-Wish Nederland

Zo is Rob regioambassadeur voor Make-A-Wish, een stichting die zich inzet voor kinderen met een levensbedreigende ziekte. Make-A-Wish Nederland vervult de liefste wens van deze kinderen en geeft ze de kracht om kind te zijn. Het verwezenlijken van een droom kan voor hun toekomst een wereld van verschil betekenen.

Make a Wish door Cees vd Wal

Eén van de acties vorige jaar was een fiets-molentocht. “Dat was een top-actie,” vertelt Rob. “Er fietsten veel mensen mee, jong en oud ?.” 
Met deze actie werd geld ingezameld voor de stichting. 

Voetballen voor KiKa

Rob voetbalt samen met andere artiesten en oud-voetballers in een ‘sterrenteam’ voor KiKa. Het team haalt al voetballend geld op voor KiKa. Rob: “Het is geweldig om te doen.

Voetballen voor KiKa

KiKa zet zich in tegen kinderkanker. Ze wil fondsen werven voor vernieuwend onderzoek en andere activiteiten op het gebied van kinderkanker, gericht op minder pijn en strijd, meer genezing en een hogere kwaliteit van leven op latere leeftijd. 

Rally

In oktober was Rob bij de ZZF Rally, dit keer met een bijzondere start in de Efteling. 
“Hopen dat er weer veel geld wordt opgehaald voor kinderen met een zeldzame ziekte.”

Rob Geus bij ZZF rally

 

 


Meer informatie over de stichtingen:
Make a Wish  
KiKa