Over XG2

complete lijn van schoonmaakproducten

Schoonmaakproblemen de baas

Voor de ontwikkeling van de XG2-schoonmaakproducten is XG2 samen met hygiëne-expert Rob Geus op zoek gegaan naar veelvoorkomende schoonmaakproblemen. Door deze problemen in kaart te brengen en door een combinatie van onze kennis in schoonmaakproducten, de ervaringen van Rob Geus en het luisteren naar de eindgebruiker is de XG2-lijn tot stand gekomen. Het resultaat is een breed pakket aan schoonmaakproducten waarbij we voor elk schoonmaakprobleem een oplossing hebben.

“Gebruik de producten van XG2 en merk het verschil”

Iedereen kan nu kennismaken met de voordelige en professionele schoonmaakproducten van XG2. En daar is Rob Geus erg blij mee: “De huidige schoonmaakmiddelen die in de winkel te koop zijn, zijn voor veel mensen te duur. Een goede hygiëne is niet alleen van groot belang bij horeca, ziekenhuizen en scholen, maar ook bij u thuis. De producten van XG2 werken optimaal, besparen tijd en leveren het beste resultaat. Iedereen krijgt nu de kans om met goede schoonmaakmiddelen te werken en daar wordt iedereen vrolijk van. Gebruik ook XG2 en merk het verschil.”

 

Hygiëne met de paplepel ingegoten

De interesse van Rob Geus voor voedingsleer en hygiëne is hem met de paplepel ingegoten. Als jonge jongen werkte Rob als leerling-kok bij zijn vader in het bedrijf en die heeft hem veel geleerd over hygiëne in de keuken.

Later werkte Rob als chef-kok bij een particuliere instelling voor rijke oude mensen. Er waren regelmatig keukencontroles in het bedrijf en alles moest natuurlijk spic en span zijn. Rob besloot toen om zich te gaan verdiepen in het vak ‘controleur food’. Hiervoor heeft hij meerdere opleidingen gedaan en cursussen gevolgd. Al snel klopte SBS6 bij hem aan om als presentator van De Smaakpolitie aan de slag te gaan. Rob heeft echt een passie voor hygiëne en hij wil zijn enthousiasme graag inzetten om de consument meer bewust te maken. Goede hygiëne is de basis voor een gezond leven, zowel in restaurants als bij u thuis!

Lancering XG2 in de Jumbo Sterrenburg in Dordrecht.

Het vliegt hier de deur uit!


Waar is XG2 te koop?

XG2 is online te koop en bij verschillende winkels in heel Nederland.
Kijk voor meer informatie of een winkel bij u in de buurt op: www.XG2.nl

Kwaliteit voor een betaalbare prijs

Bij XG2 begrijpen we niet waarom de beste schoonmaakproducten alleen beschikbaar zijn voor de professionele markt. Wij missen in de supermarkt echt goedwerkende schoonmaakmiddelen tegen een betaalbare prijs. Daarom zijn we zelf aan de slag gegaan. Met de laatste innovatieve ontwikkelingen uit de professionele markt en onze kennis van hoogwaardige ingrediënten heeft dit geleid tot nieuwe, kwalitatieve producten voor de consument.

Lancering XG2

Rob Geus bij de lancering van XG2 in Amsterdam