Van onbekende kok tot hygiëne-expert van Nederland

Rob Geus werd geboren op 15 juli 1971 te Rotterdam. Hij woont samen met zijn vrouw Suzanne in Barendrecht en is de vader van een prachtige dochter en een geweldige zoon.

Hij is kok, kwaliteitscontroleur, hygiëne-expert en een succesvol presentator en motivator. Hij is inmiddels al meer dan 10 jaar te zien op SBS6 in uiteenlopende televisieprogramma’s zoals De Smaakpolitie en Drekwerk. Daarnaast werkt Rob samen met veel bedrijven om de hygiëne in de bedrijven op een hoger plan te tillen. Begin 2017 lanceerde Rob Geus een eigen schoonmaaklijn XG2, die verkocht wordt bij supermarktketen Jumbo.

“Mensen aansturen, begeleiden en laten groeien is mijn motto. Iedereen heeft talent! Mijn werknemers krijgen een eerlijke kans krijgen om zich te ontwikkelen.” Inmiddels is zijn restaurant al jaren een succes en een begrip in de omgeving. Verantwoord ondernemen is een passie voor hem geworden en hij wil deze boodschap graag uitdragen in heel Nederland. Zijn lezingen hebben dan ook de insteek deze kennis en ervaring over te dragen aan andere werknemers en ondernemers. Want “Als iedereen zou investeren in deze mensen komen we gezamenlijk tot hele mooie resultaten! Wij kijken niet wat mensen niet kunnen maar wat ze juist wel kunnen en leuk en dan kom je vaak tot hele mooie dingen waar iedereen vrolijk van wordt.

Over Rob Geus

Kok, kwaliteitscontroleur, hygiëne-expert en een succesvol ondernemer, presentator en motivator. Rob Geus is inmiddels al meer dan 10 jaar te zien geweest op SBS6 in uiteenlopende televisieprogramma’s zoals De Smaakpolitie.

Kenmerken en eigenschappen

 • lengte
  -

  1,90 cm

 • Kleur ogen
  -

  blauw

 • SCHOENMAAT
  -

  43

 • Geboortedatum
  -

  15 juli 1971

 • -

  Vrolijk

 • -

  Motivator

 • -

  Doorzetter