Over Rob Geus

"Van onbekende kok tot hygiëne-expert van Nederland"

Rob Geus werd geboren op 15 juli 1971 te Rotterdam. Hij woont samen met zijn vrouw Suzanne in Barendrecht en is de vader van een prachtige dochter en een geweldige zoon.

Hij is kok, kwaliteitscontroleur, hygiëne-expert en een succesvol presentator en motivator. Hij is inmiddels al meer dan 10 jaar te zien op SBS6 in uiteenlopende televisieprogramma’s zoals De Smaakpolitie en Drekwerk.
Daarnaast werkt Rob samen met veel bedrijven om de hygiëne in de bedrijven op een hoger plan te tillen. Begin 2017 lanceerde Rob Geus een eigen schoonmaaklijn XG2, die verkocht wordt bij supermarktketen Jumbo.

Rob Geus zet zich regelmatig in voor goede doelen. Zo is hij onder andere regio-ambassadeur van Make a Wish, een stichting die de liefste wens van kinderen met een levensbedreigende ziekte vervult en voetbalt hij in een 'sterrenteam' voor KiKa, dat zich inzet voor kinderen met kanker. Lees meer

State of Art

Rob Geus gaat regelmatig gekleed in de kleding van State of Art. State of Art is een modewerk van eigen bodem dat casual lifestyle collecties ontwerpt voor mannen.

Rob Geus bij ZZF rally

Rob bij de ZZF Rally, met een bijzondere start in de Efteling. Rob: "Hopen dat er weer veel geld wordt opgehaald voor kinderen met een zeldzame ziekte."